fredag 22 februari 2013

Det säger bara swish

Jag vet inte om det bara är de att jag inte är van vid att ha saker att göra på dagarna eller om tiden helt plötsligt lagt i en högre växel. Man kan likna det som så att förut körde jag i uppförsbacke för det mesta men nu verkar det som om jag tillslut kommit över krönet och bilen börjar rulla nerför, snabbare och snabbare. Träden som susar förbi längs sidorna som suddiga sträck kan liknas vid dagar och veckor som passerar mig utan att jag knappt hinner se en skymt av dem. Måndag blir till tisdag, tisdag är helt plötsligt fredag. Sedan är det lördag och efter det så är det redan dags för måndag igen.

Och det värst är att jag ju inte ens har överdrivet mycket att göra på dagarna. Mer än förut förstås eftersom jag mår så mycket bättre nu, men jag skulle aldrig även om jag varit frisk orka med eller för den delen hinna med allt som jag utan problem kunde klämma in under en dag då ett och ett halvt år sedan.

Men jag har det bra. Blir fortfarande trött snabbt. Men vilostunderna blir färre och kortare. Försöker hitta mina borttappade muskler igen. Det känns segt men jag märker ändå skillnad, framförallt i benen. Men ännu är det ett bra tag kvar innan jag är tillbaka till min normala styrka och uthållighet som för det mesta har varit helt normal.

Hittar på så mycket kul jag kan och orkar med. Hängde med alma och adam igår, bakade pizza och spelade monopol. Jag har aldrig spelat monopol förut så det var på tiden att jag fick lära mig. Var dock så trött då att jag hela tiden glömde ta betalt för mina gator eller hur man nu säger. Men det var kul ändå! Idag ska jag förhoppningsvis åka till stallet för första gången på flera månader. Brukar få åka med en vän och hon skulle ut idag så då hänger jag på. I tisdags träffade jag också massa gamla vänner och även om många är utomlands eller borta och pluggar just nu vilket är väldigt tråkigt så har jag ändå några undebarningar som är hemma och underhåller mig, skämt och sido. Till sommaren hoppas jag dock att allihopa är hemma igen för det ska bli bästa sommaren på länge har jag bestämt!

3 kommentarer:

 1. Mums,roligt att Du gillar att laga mat och att rida,att sitta i sadeln ger bra muskler på flera ställen ,KRAM mormor

  SvaraRadera
 2. Hej Emma.
  Skönt att se och höra från dig igen.
  Du kämpar på och jag önskar att det ska fortsätta gå bra för dig och att du blir starkare för var dag som går.
  När Edvin fick sin diagnos sa läkaren. Jag tycker om att tiden går. Ju fler dagar som gått ju närmare målet är du.
  Kram Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Monica! Det var ett bra sätt att se på saken!

   Kram
   Emma

   Radera