torsdag 24 mars 2011

Graduation

Märkte att inlägget jag skrev om dopet i måndags inte kom upp av nån anledning. Så ska se om jag har tid att skriva om de. Har haft väldigt lite tid för bloggen nu senaste veckan. Ber om ursäkt för lite dåligt uppdatering. Ska försöka skriva minst ett inlägg om dagen. Har inte heller skrivit färdigt om Molokai så droppar kanske in ett inlägg om de då och då när jag har tid.

I alla fall så hade gruppen som började här i Januari sin graduation ikväll. Vi var i garaget som är på markplan och de hade dukat upp men bord. ljusslingor, blommor och massa fint. Vi åt middag och cheescake till efterätt. Alla som tog examen fick komma fram en efter en få sitt diplom och en statyett och en från staff höll ett litet tal för dem. Sen fick de själva säga något kort. Riktigt trevlig kväll.

Januari gruppen + några staff

Annars idag så har vi haft international prayer och Big wednesday så Mike visade en film om surfning och folk som fotar och filmar surfare och som lever på de. Sen hade mingrupp Wenai så vi åkte dit för att paddelborda med barnen. Trevligt värre. Nu är de verkligen dags att sova. Imorgon skulle jag egentligen ha Feeding the Hungry men vi 8 interns som inte ska åka hem snart vi ska få gå gratis på en kristen konferens som är mellan torsdag och lördag. Så därför behöver vi sluta tidigare imån så vi hinner inte vara på FTH. De ska bli riktigt kul att gå på den här konferensen dock. Ska tydligen vara en hel massa bra talare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar