lördag 12 mars 2011

Underbar dag!

Hemma från en helt underbar dag i Honolulu! Dagen började med quiet time och sen smallgroups. Efter de va de teaching och sen lunch. Gick till postkontoret äntligen för att posta lite vykort. Var verkligen på tiden då jag skrev dem för över en vecka sedan.

Sen på eftermiddagen hade vi workshop och vi kollade på en film där en man berättar om hur Gud visade honom helvetet. Vet inte vad jag ska säga om de men de va lite konstigt att höra om.

Sen efter att vi slutade kl 3 bar de av mot Honolulu. Gick och shoppde, gick till Waikiki beach och kollade på fyverkerier som dom har varje fredag. Va så himla vackert där på kvällen med en massa facklor tända. Sen va vi där en stund och sen gick vi för att äta. Var dock superlång kö till allting men hittade tillslut ett ställe-



Sara jag och Louise

En stor del av hela gänget

Imorgon ska vi åka kl 6:30 till Waikiki för att äta frukost på Hotel Hilton och sen spendera resten av dagen på stranden! Ska bli underbart!

2 kommentarer:

  1. ser att ni har det bra, snyggt linne finns det i större storlek? Sebbe ringde ,han var lite orolig ang vattenvågorna pia

    SvaraRadera
  2. nu blir vi avundsjuka vi får gå på restaurang med vår julklapp.pia

    SvaraRadera