tisdag 1 mars 2011

72 timmars bön

Den här dagen har varit ovanligt bra! Började med att skypa med mamma, pappa och Hans och jag tror att de va en väldigt bra start på dagen! Sen under min quiet time så gick jag en promenad och bestämde mig för att försöka hälsa på så många som möjligt och de va superkul att se folk le och hälsa tillbaka.

Under förmiddagen hade vi undervisning och folk som pratade om hälsa och att man ska ta hand om sin kropp efter som den är ett tempel i vilket den helige ande bor i. Och vi ska också ta hand om våran kropp så att den inte hindrar oss att göra de vi är kallade till. Vi såg en film som heter Food Inc och som handlade om mat och hur man producerar olika saker och hur djuren blir behandlade.

På eftermiddagen hade Carl och Emily sina testimonys och sen hade vi bibelstudie. När de va klart vid fyra så va vi klara för dagen och fick äntligen äta eftersom vi fastar varje måndag. Under dagen kom också team 2 tillbaka från Molokai.

På¨kvällen kl 20 hade vi två timmars lovsång mm som start på våran 72 timmars bön som vi har nu. Vi ber igen för de olika fastigheterna här på gatan som vi har blivit erbjudna att köpa. De är tex en porrklubb, en spritbutik och en strippklubb. Så vi behöver lite mer än 3 miljoner dollar för att kunna köpa dessa och de är ca 20 miljoner svenska kronor. Under tiden vi sjöng lovsong gick vi i sju grupper var sitt varv runt kvarteret med de här fastigheterna. Precis som de gjorde i gamla testamentet när de skulle inta Jeriko.

Sen efter lovsången började vi be och jag var i första gruppen så bad från 22-23. Så dygnet runt i 3 dagar ska vi be för de här och de är inte bara människor här som gör de utan folk från hela världen.


Vi lägger våra händer på väggen till Devine Plesures (porrklubben). De gjorde de i augusti när de först började be för de här. Så vi tar färg på händerna och sen på muren. 

1 kommentar:

  1. en jättebra idé, detta vill jag använda här hemma i barngrupperna, men då blir det på papper. mamma

    SvaraRadera