måndag 28 februari 2011

Honolulu

Sista söndagen i månaden åker vi till något som kallas för One A Month Church. De är en gudstjänst utomhus i en park som alla kan komma till. Speciellt hemlösa och fattiga går dit. Man kan vinna mat och alla möjliga saker och så serveras de mat. Och allt är gratis. Så STN är med där och hjälper till att dela ut mat och be och allt möjligt. Superhäftigt för de är så mycket mer än en kyrka. Tog dock väldigt lång tid att packa ihop alla stolar och sånt efteråt så vi var inte hemma försen vid 3 tiden och vi åkte dit vid 8. 

Så på eftermiddagen åkte jag med Graham, Andreas, Huy och Jason till ett shoppingcenter i Honolulu. Jag köpte en söt vit topp. Sen skulle vi träffa resten av team 1 alltså vi som va på Molokai förra veckan för att äta middag för imån kommer de andra teamet tillbaka från Molokai. Men vi han inte riktigt i tid för bussarna här är jättekonstiga och man vet inte riktigt när de kommer. Så de andra hade redan ätit och restaurangen stängde så vi gick och köpte mat på ett annat ställe och åkte sen hem med bussen. 

Har varit en mycket trevlig dag! Och livet här är hut underbart som helst ibland även om de kan vara väldigt svårt ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar