fredag 25 februari 2011

Söndag den 13/2 Molokai

Frukost kl 8. Våran mjölk va slut så vi hade en massa annat konstigt till våra flingor istället. Efter frukost åkte vi till samma kyrka som dagen innan och jobbade igen. Vi fixade ännu mer med gungställningen så att den stod helt rakt och sen hällde vi cement i hålen.

Andreas och Graham gör nya picnick bord vid kyrkan

Gungställningen sätts på plats

När vi va klara gick vi till skateparken i Molokai som Skatetävlingen ska vara och hängde lite där. Jag provade på att åka runt lite på en skateboard och de va några gulliga barn som försökte lära mig att åka på skateboarden. Ramlade en gång men de va på låret som tur va. Sen gick vi och köpte glass och sedan hem.

Jason i skateparken
Carl

När vi kom hem till idrottshallen som vi bodde i så spelade Andrew, en lokal kille som har gått STN Internship och som va med oss en hel del, och hans kompisar volleyboll. De gör dom tydligen varje vecka. De roliga är att de är folk i alla åldrar som är där och spelar. Från ca 10 år till ca 60. De blir väl så när man bor på en sån liten ö.

De blev taco till middag och sen efter de åkte vi in till stan igen för att köpa hot bred. Så galet gott. De är en jättestor och tjock brödkaka som de delar och emellan kan man ha olika saker som tex creamchees, bluberry, strawberry, cinnamon och butter. De är alltså en familj som har öppnat detta och de har öppet mellan 9 på kvällen till 5 på natten. De är en jättepopulär grej på Molokai. Sen åkte vi till en pytteliten hamn och satte oss på en brygga och hade andakt och Zack hade sitt testimony.


En del av gruppen vid Hot bred skylten


Superbra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar