torsdag 21 juni 2012

Härlig dag

Vilken dag jag har haft alltså. Så himla trevlig! På förmiddagen kören jag min lillebror till körskolan och under tiden han övningskörde så åkte jag och handlade på ica. Mamma ville nämligen ja blomjord. Det var dock inte trevligt för hela affären var full med sistaminuten shoppande folk och de var nästan slagsmål vid färskpotatisen. Sen efter lunch åkte jag till Tobias. Vi hade inte setts på länge för han har gått på skola lång bort. Vi åkte i alla fall ut med deras båt på sjön. Jag fick köra vilket var jättekul! Så sjukt härligt att vara på sjön en sån här dag. Solen sken och jag hade massa solkräm och allt var fint.

Sen när vi kom hem så gjorde vi glasstårtor till imorgon när vi ska till Adam och fira midsommar. Jag har inte bakar på länge och än mindre gjort glass så de var kul. Efter de grillade vi fläskfilé som vi åt med färskpotatis och tsatsiki. Riktigt gott alltså. Dagar som den här kan man nästan glömma bort att man är sjuk. Ni anar inte hur glad jag är över att den allra tuffaste tiden äntligen är förbi. Lagom till sommaren så orkar jag faktiskt mer än att ligga i soffan hela dagarna. Och min läkare sa att efter nyår så kan jag kanske börja plugga igen. Ska läsa någon kurs på våren tänkte jag om jag kan och sen börja högskolan till hösten. Det vore kul!

Hoppas nu bara att jag inte tog slut på all min energi idag så att jag orkar med imorgon också. Sen kan jag sova hela helgen. Ska bli roligt med midsommar. Hoppas bara att det förutspådda regnet håller sig borta.

Nu ska jag lägga mig så att jag får många timmars sömn. Ha en glad midsommar hörrni!

1 kommentar: