söndag 24 juni 2012

Midsommarafton

Gårdagen firades först med god midsommarlunch tillsammans med familjen. Sen på kvällen åkte jag till Adam där vi var drygt tio personer som grillade massa gott och hade det supertrevligt! Regnet öster ner senare på kvällen men vad är väl en midsommarafton utan regn?

Idag sov jag länge. Kom hem sent igår så var rejält trött. Men piggnade till framåt eftermiddagen och klippte till och med gräsmattan. Låter väl inte så häftigt men för mig är det stort när jag börjar orka med saker igen. Att få känna hur jag blir starkare och orkar mer. Det är en underbar känsla. Och att veta att den värsta tiden faktiskt är över. Om allting går som planerat. Nu när jag inte behöver behandlas varje vecka förutom tabletterna så får jag mycket fler bra dagar. För några månader sen var bra dagar sällsynta, nu är dom ganska vanliga. Jag är så glad!2 kommentarer:

  1. Jag gläder mig med dig emma du har fått upp ögonen för de små sakerna i livet som vi alla tar fõr givet och inte upppskattar fõr de e så självklara.men egentligen så e ju varje litet andetag ett litet under .kramis på dig.

    SvaraRadera
  2. Jag gläder mig med dig emma du har fått upp ögonen för de små sakerna i livet som vi alla tar fõr givet och inte upppskattar fõr de e så självklara.men egentligen så e ju varje litet andetag ett litet under .kramis på dig.

    SvaraRadera