fredag 15 juni 2012

Sommarfirande

Idag har varit en helt underbar dag. Jag har suttit ute och läst min bok. Lillebror fick sommarlov idag och det firade vi med tårta och bjöd in storebror med familj plus farmor. Nästa år blire ännu större kalas för då tar han studenten. Tänk att det redan är två år sen jag tog studenten. Oj vad tiden går fort ibland.

Imorgon är det lördag och mamma och jag vill hitta på något kul men inte alldeles för jobbig. Tyvärr har vi redan traskat runt på stan så något annat vore roligt att hitta på. Har ni några förslag kanske? Det är iof festival i vår lilla stad i helgen så kanske får åka in dit och kolla förstås.
Skickar med två bilder från dagen. En på min lilla tuppkompis. Vi har ju höns och den här lilla tuppen brukar våga sig fram till mig ibland och tigga brödsmulor. Den andra är en  slapparbild när jag satt och hade skönt i solen en stund passade på sent på eftermiddagen då solen inte var så stark. Lyssnade på go musik, hade fötterna uppslängda på bordet och njöt av värmen och omgivningen! Härligt har man det ibland. Det är de här dagarna man lever för!1 kommentar:

  1. Eva Karlsson16 juni 2012 20:14

    Hej Emma ! Här kommer en hälsning ifrån Gamleby- vi följer dej på din blogg och ber för både dej och din mamma. Jobbigt för er familj att även din mamma drabbats av sjukdom, det är för mycket bara.
    Igår hade vi studentfest här när vår Susanna tog studenten. Allt blev lyckat och vädret var fint så det var sååå roligt. Känns konstigt att vårt yngsta barn nu tagit studenten.
    Dina klasskamrater i Gamleby har nu gjort sitt första år och ska ut på praktik. En kväll i maj var vi på GTV och tittade på div.filmer som dina klasskamrater gjort, det var kul. Då tänkte vi extra mycket på dej ! Vi önskar dej fortsatt tillfrisknande och att resten av behandlingar inte ska bli för jobbiga och att du ska få känna Guds närvaro och hjälp under denna period av ditt liv. Lales sång "Vårens första dag" som du lagt ut på bloggen är ju underbar. Tack för den. Vi ber också att din mammas operation ska gå bra. Hälsa henne och övriga familjen. Många kramar från Eva och Lars-Inge

    SvaraRadera