onsdag 22 augusti 2012

Da'Bomb dag

Den här dagen har jag spenderat med människor jag verkligen tycker om. Vänner som betyder så mycket och som får mig att le så mycket att jag får kramp i kinderna, får mig att brista ut i okontrollerade gapskratt och får mig att glömma allt det jobbiga. Men som också pratar med mig om det som är svårt. Som får det att kännas lättare och hjälper mig att se framåt och drömma.

Idag var jag först till Sahlgrenska och då följde min bästaste Mikaela med mig dit och sen åt vi mat på stan, irrade runt fram och tillbaka på gatorna, hittade de vi letade efter tillslut, irrade runt lite till och sedan fikade vi innan vi åkte hem. Det var länge sen vi kunde umgås och alldeles för länge sedan som vi kunde gå runt på stan som vilka som helst. Kolla i affärer, gå tills fötterna skavde och benen värkte. Skratta åt de faktum att ingen av oss har ett fungerande lokalsinne, att vi på väg upp för en väldigt brant uppförsbacke, stånkandes och stönandes, klagades över hur trötta och irriterade vi var för att vi inte  ens vet om vi går rätt, blir omsprugna av två hurtiga tjejer som vi precis innan sett gående ner för backen och som lagom till att vi kommit upp för den redan är halvvägs ner igen redo att springa upp ännu en gång. Och sen bara tjöta och snacka om allt och inget i en evighet. Vilket vi kom på var en väldigt bra kombo när man åker taxi fram och tillbaka och sedan spenderat mesta tiden i undersökningsrummet med att vänta på att blodprover ska tas och sedan vänta på svar från några av dem innan man kan åka där ifrån.

Sedan när jag kom hem i eftermiddag vilade jag ett tag innan jag åkte till Arvid som bjöd på ett supertrevligt födelsedagsfika på kvällen där de befann sig många underbara människor. Han fick bland mycket annat en typ av chilisås kallad "DA'BOMB".  Den innehåller en av världens starkaste chilifrukter. Det fanns en intressant varningstext på baksidan där det stod ”Warning: Consume one drop at a time with extreme caution". Så denna sås orsakade en hel del roliga scener kan jag säga. Ingen av oss smakade ens i närheten av en droppe men det räckte gott och nog endå. Jag avstod dock då mina munslemhinnor är väldigt sköra från behandlingarna. Ville inte riskera något onödigt munsår som aldrig läker när man har så kasst immunförsvar.

För övrigt såg proverna okej ut idag så det var bra! Imorgon skall jag till gynekologen för undersökning och se hur det står till där så att säga. Nu måste jag verkligen sova. Tack Gud för en underbar dag!
1 kommentar:

  1. Du skriver så roligt,lycka till med ditt författarskap.

    KRAM mormor

    SvaraRadera