söndag 5 augusti 2012

En helg i städandets och trötthetens tecken

Har varit väldigt trött den här helgen. Äter cortison nu men de brukar ju snarare göra mig pigg. Men denna gången känns det som att de är bomull i både musklerna och huvudet. Ändå har jag varit ganska duktig om jag får säga det själv. Det har blivit en del rensande och städande. Gått igenom mina flyttkartonger som ju fick packas i all hast förra hösten när jag blev tvungen att flytta hem igen. Så nu är dom organiserade plus att jag fyllt på med grejer jag införskaffat under året som gått. Idag rensade jag också ett skåp på toaletten upp som mestadels innehåller en massa av mitt kraffs. Man funderar på hur man kan ha så mycket saker i ett stort skåp. Vad kan det innehålla lixom? Ja det var bara att öppna dörrarna och börja utforska  deodoranter i alla möjliga utföranden. Allt möjligt i sminkväg från maskara till en hel korg med läppglans, läppstift och ögonskuggor som jag nästan aldrig använder.

Sen hårprylar i mängder. Dom kunde jag i alla fall ställa längre ner i skåpet eftersom det lär ta ett tag innan jag kommer kunna få en snodd att fästa i mitt korta hår. Men hår de har jag nu i alla fall. Så peruken är lagd på hyllan nu. Förhoppningsvis kommer jag inte behöva den igen. Dock finns det en risk att den sista tunga behandlingen som jag ska få i december ungefär tar med sig håret. Men förhoppningsvis kanske de bara tunnas ut lite. Vill inte tappa det igen nu när det faktiskt är så långt att det ser ut som att jag skulle kunnat ha valt att klippa mig så.

Nu ligger jag på rummet i sängen och lyssnar på musik och vilar ut efter en tur till affären med mamma. Det var nog det sista ansträngde jag tar mig för idag. Måste nog erkänna att tisdagens behandling fortfarande känns i kroppen.

1 kommentar: