söndag 9 september 2012

Helgen

Den här helgen har varit grymt bra! I fredags kväll mötte jag upp några kompisar på Ica. Vi irrade runt där inne ett tag och hade vilda diskussioner om vad man borde ha till tacos. Vi fick i alla fall med oss en del men höll på att glömma själva köttfärsen. Sedan packade vi in oss i en bil och styrde ut mot landet till Karins sommarstuga. Där lagade vi taco, åt, bastade (fast inte jag), åt äppelpaj, tjötade, låg i soffor och hade det galet trevligt. Kom hem klockan två på natten. Så länge har jag inte varit ute på mycket länge kan jag tala om.

Igår kom min storkusin på lunch och stannade till tidig kväll.Vi sköt pilbåge och snackade och tiden gick sjukt fort. Sedan körde jag honom till tåget och åkte sen hem till några kompisar. Där satt dom och kollade på Lost så nu måste jag börja se den tv-serien. Har faktiskt inte sett den förut. Efter ett tag bar det av för att bowla. Där mötte vi upp lite mer folk och det var riktigt kul. Jag hade inte tänkt bowla egentligen men körde vartannat kast med Alma så då blev det inte så jobbigt. Fick in ett par strikar i början men sen gick det väl sådär ju tröttare vi blev. Men kul var det! Sen åkte vi och köpte mat för att sedan landa hos Adam och hand hus där kvällen avslutades med Straff-Uno i barbie-style.

Idag är jag rejält trött men mår ändå helt okej. Men mamma mår sämre med huvudvärk och magvärk och lite annat skit. Jag ska som vanligt in på tisdag för prover och mamma ska in på fredag tror jag. Mitt immunförsvar är nog på väg att sjunka som det brukar göra nån vecka efter behandlingen så kände att jag fick passa på att umgås med mina vänner innan. Men hoppas som vanligt på att det ändå på något sätt inte ska bli så hemskt lågt.

Taco och bastukväll

Bowling

2 kommentarer: