söndag 6 januari 2013

Sista påsen

Sitter och väntar på att de sista cellgifterna ska droppa in. Ja idag får jag mitt sista cellgiftsdropp. Riktigt gött samtidigt som jag nog inte fattat det än. Hade feber igår kväll och direkt får jag onda aningar. Även om jag vet att det antagligen inte är något konstigt och doktorn säger att man kan få det av detta cellgiftet. Dessutom var den borta i morse. Men nu när cellgiftsdroppen är slut så är det svårt att inte börja oroa sig för återfall. Jag vet att risken är mycket liten och att anledningen till att jag har så väldigt lång behandlingstid är just för att göra risken så liten som möjligt. Känns som att jag borde vara glad och lättad men istället blir jag orolig och reagerar på minsta grej med kroppen som skulle kunna tyda på något. Men klart ändå att jag är glad egentligen. Fast det kommer nog kännas bättre sen när jag känner fysiskt att jag mår bättre. När jag fått återhämta mig ordentligt och börjar må bra. Sedan har jag som sagt fortfarande ett till ett och ett halvt år kvar av behandling med tabletter och sprutor. Men då kommer jag förhoppningsvis må rätt bra endå.

2 kommentarer:

 1. Hej Emma!
  Fantastiskt att du kommit så långt. Men det är en dag i taget man tar, och nu kommer du att få må bättre, vi såg fram emot den dagen för Edvin, då livet kanske blir lite mer "vanligt".
  Var rädd om dig, hämta kraft från de du älskar och från den Gud som trots allt har omsorg om oss.
  Kram Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Monica! Jag har tänkt skriva till dig på mailen men har inte haft tillfälle att prata med min läkare än så väntar tills jag får det.

   Kram Emma

   Radera